Diensten

Voert overtollig vocht af

After Lipo massages

De After Lipo Massage is een behandeling bedoeld na een liposuctie, liposculptuur, bankwandcorrectie of een BBL (Brazilian But Lift). Het is een combinatie van manuele lymfedrainage en bindweefselmassage. Het zorgt ervoor dat jouw lymfesysteem activeert en het overtollig vocht wordt afgevoerd.

 

Na je operatie kunnen verhardingen ontstaan en zogenaamde hobbels onder de huid. Dit komt vaak door het genezingsproces en de weefselschade (Fibrose). Het weefsel zwelt op en er ontstaat vocht (je buik is hier extra gevoelig voor). De juiste aftercare is hierom van belang. Het eindresultaat van uw operatie bestaat voor vijftig procent (50%) uit het werk van de chirurg en de overige vijftig procent (50%) uit de juiste aftercare.

 

De After Lipo Massage bevordert de genezing en zorgt voor een eerder/sneller herstel van jouw ingreep.

 

De behandeling wordt ondersteund door ultrasound. Het vermindert blauwe plekken door middel van Radiofrequenties en infrarood voor een strakkere en gladde huid. Heb jij al een ingreep ondergaan en last van fibrosis? Body Contour clinic is gespecialiseerd om fibrosis aanzienlijk te verminderen en in sommige gevallen helemaal te verhelpen.

Plan nu jouw afspraak in via de button onder in beeld

Wat zijn de voordelen?

  • Voorkomt en verhelpt fibrosis
  • Stimuleert de afvoer van vocht en vetcellen
  • Versnelt het genezingsproces
  • Vermindert de pijn na je ingreep
  • Helpt de huid strakker te maken en de algehele huidconditie te verbeteren.
Image

Behandelingen

Bekijk hier onder welke behandelingen er mogelijk zijn.
Image

Anti Cellulite Massage

Cellulite is een veelvoorkomend verschijnsel.  Door een slechte bloedcirculatie en een verstoorde vochtafvoer kunnen vet, afvalstoffen en vocht steeds moeilijker worden afgevoerd. Hierdoor verhardt het bindweefsel en ontstaat er een bobbelige huid die bovendien putjes vertoont, de zogeheten sinaasappelhuid.

Dankzij onze speciale body contour massage technieken in combinatie met bindweefselmassages, houtentools en cupping kun je cellulite tegen gaan en de huid verstevigen.

 

Image

Body contour massage

Madero therapy “wood massage”

Madero therapie is een bindweefselmassage waarbij hout wordt gebruikt. Deze massage techniek komt uit Colombia en is geschikt om het lichaam te contouren te verbeteren en vetcellen te reduceren door het lymfatisch systeem te activeren. Deze techniek is zeer geschikt om hardnekkig cellulite te verwijderen. De behandeling wordt afgesloten met een afslankende bodywrap.

Deze behandeling is geschikt voor het gehele lichaam. Wij raden u, een kuur aan van minimaal 5 behandelingen om zo het beste resultaat te realiseren.

Image

Bindweefsel
massage

Bij body contour clinic Almere hebben we ruim kennis en ervaring op het gebied van bindweefselmassages. Een bindweefsel massage is een diepe massage die wordt uitgevoerd op de bindweefsellaag hierdoor kun je de huidconditie verbeteren de doorbloeding stimuleren en celvernieuwing te activeren.

De massage kan op elk gewenst lichaamsdeel worden uitgevoerd. Bij deze manuele massage worden verschillende technieken toegepast zoals houten tools en cupping voor het beste resultaat om de huidconditie te verbeteren.

 

Image

After Pregnancy massage

Na de bevalling duurt het even voordat je weer in vorm bent. Ontzwangeren kan even duren en is

Persoonsafhankelijk daarom biedt de Body Contour Clinic Almere, de After Pregnancy Massage aan.

Deze massage wordt uitgevoerd door middel van manuele lymfedrainage en houten tools en levert een positieve bijdrage aan jouw herstel.

Image

Taping methode

De taping methode ondersteunt jouw herstel na je operatie. Het helpt om losse huid strakker te maken.

Het vermindert de blauwe plekken, zwellingen en ontstekingen. Terwijl het jouw lymfesysteem activeert. De tape blijft 3 tot 5 dagen zitten en is waterbestendig

Inclusief tape removal

Nazorg

  • Drink minimaal 2/3 liter water per dag
  • Vermijd vet en bewerkt voedsel. Let op je zout inname je kunt daardoor extra vochtvasthouden
  • Draag je faja de eerste 3 maanden 24/7 per dag en na 3 maanden 12 uur per dag 7 per dagen per week voor het beste resultaat
  • Drink zolang je in je herstelperiode bent liever geen alcohol

Interesse?

Maak nu een afspraak

Je kunt altijd vrijblijvend een adviesgesprek laten inplannen neem gerust contact met ons op.

Of plan direct jouw afspraak in via de button onder in beeld.

Image
Image

Contact

Body contour clinic

Vlaardingenstraat 47

1324 LB Almere

Info@bodycontourclinic.nl

06-146 968 47

© 2021, All Right Reserved. Design by Brandshapers